Festfixare, det är vi!

Temafester, födelsedagsfester, Bröllop, Allsång, Quiz... vi har många strängar på vår stora lyra. Vi älskar party i alla dess former och lyckas alltid leverera ett bra event. Sommartid arrangerar vi ALLSÅNG PÅ BJÖRKÖ på SEASIDES brygga varje torsdag. Ett storslaget event som är utsålt varje torsdag hela sommaren.  2009 startade vi även SKÄRGÅRDSBRÖLLOP som driver bröllop i SEASIDE BJÖRKÖs festlokal.
Under tolv år har vi i nuläget koordinerat ca 270 bröllop. Fantastiskt roligt! Vi anordnar även andra fester i lokalen och något som är väldigt populärt har varit 50 & 60 års fester med vår upplevelse meny. Magisk god mat, fantastisk lokal och mycket dans till bra musik  efter middagen har varit ett lyckat koncept. Vi har även fixat transport till alla gästerna till och från Göteborg. Då blir det lite efterfest på bussen hem....Vi har mycket bröllop bokat på lördagar men fredagar brukar vara lediga för fest! Kontakta oss för en förfrågan så hjälper vi med allt. Gästlistan får ni dock fixa själva...

Bröllopslokal

Om ni letar efter en underbart ställe till ert skärgårdsbröllop i Göteborgs skärgård så har ni hamnat rätt.  Vi har Västkustens vackraste bröllopslokal! Lokalen ligger på Bohus-Björkö i Göteborgs norra skärgård, endast 25 minuter ifrån Göteborg. Vacker havs miljö och egen brygga till festen, höst, vinter, vår eller sommar.  Er dröm kan bli verklighet. Kontakta oss idag.

Allsång på Björkö

Till sommaren drar vi igång Allsång på Björkö igen. Det blir den tolfte sommaren i rad! Det är Anders"Pippistrello" Rönnefors som tillsammans med trubadurerna Thom och Mangan får publiken att sjunga med i välkända allsångslåtar på Björköbrygga. Vi hoppas på en strålande varm och skön sommar på bryggan i år igen. Vi ses i sommar!

Vi finns på Instagram

@evntonoje

💪

@skargardsbrollop

🥂 D E L U X E ! inkl. fri bar! 🍸🍹🍻 Nyhet 2025! Läs mer på vår hemsida. 📸 @fotograf_madeleinewejlerud #deluxepaket #bröllopslokal #bröllop2025 #skärgårdsbröllop #seasidebjörkö #björkö #brollop